Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του βιβλίου "Συνταγές για δολοφόνους" από τους σπουδαστές της σχολής "Tabula Rasa"

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις 24γράμματα, κυκλοφορούν το έκτο πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα με τίτλο: «Συνταγές για δολοφόνους», από τους σπουδαστές: Αργυροπούλου Σίβυλλα, Γεωργιόπουλο Μαρίνο, Δημογιώργη Χριστίνα, Εμμανουηλίδου Ελευθερία, Ζαφείρη Αργυρώ, Ιντζόγλου Νατάσα, Καστρίτη Γιάννη, Κουκουριτάκη Στέλλα, Κρυστάλλη Κατερίνα, Κωστοπούλου Νικολέτα, Λειβανού Γιώτα, Μαγδαληνή Σμαράγδα, Ντζούφα Βίκυ, Προεστάκη Ιωάννα, Τσούκα Δέδε.

Το βιβλίο «Συνταγές για δολοφόνους» είναι μια ομαδική δουλειά, από νέους συγγραφείς.  Πρόκειται για δεκαπέντε διηγήματα μυστηρίου που ακολουθούν πιστά τους κανόνες της αστυνομικής λογοτεχνίας και κρατούν τον αναγνώστη σε ένταση και αγωνία.

Για άλλη μία χρονιά στο μάθημα της λογοτεχνικής γραφής, η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ με τη στήριξη του διευθυντή του εργαστηρίου, Παναγιώτη Καποδίστρια, έκανε το όνειρο των σπουδαστών της πραγματικότητα.


Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τους σπουδαστές του που συμμετέχουν σε αυτή την ανθολογία και εύχεται το βιβλίο τους να είναι καλοτάξιδο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου