Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

To «Be one of us - Hellas» υποψήφιο για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας, το 2013

Η διαφήμιση "Be one of us - Hellas", που γύρισαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa και κάνει παγκοσμίως το γύρο του διαδικτύου, με περισσότερα από 150.000 views από τον πρώτο κιόλας μήνα προβολής της, διακρίθηκε στις 5 καλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες της Ελλάδας για το έτος 2013, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων χρηστών για τα e-awards 2013.

Τα e-awards, είναι τα ελληνικά βραβεία διαδικτύου, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη του καλύτερου διαδικτυακού περιεχομένου, που ξεχώρισε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη φορά από το διαδικτυακό περιοδικό maga.gr

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Έλενα Ακρίτα, Γιάννη Αχλαδιώτη, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρη Γιατζόγλου, Νικόλαο Μπαρδάκη, Ηλία Σούση και Βασίλη Σωτηρόπουλο.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην "Τεχνόπολις" (Αμφιθέατρο 9.84 - Κεραμεικός) στις 25 Ιουνίου 2013, με κεντρικό παρουσιαστή το δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη.

Μπορείτε κι εσείς να διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα, πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το «Be one of us - Hellas»

Το διαφημιστικό αυτό, γράφτηκε στα πλαίσια του μαθήματος της διαφήμισης. Η έμπνευση των σπουδαστών, προήλθε από την αγάπη για την πατρίδα τους και την πεποίθησή τους ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.

Οι σπουδαστές κατάφεραν να αποδείξουν πως μόλις με 24,70 ευρώ και ιδέες ανεκτίμητες, μπορεί κάποιος να κάνει θαύματα! Καλά διαβάσατε. 24, 70 ευρώ! Τόσα είναι τα χρήματα που χρειάστηκαν, για να γυρίσουν μια φρέσκια διαφήμιση για την Ελλάδα. Γιατί αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ανθρώπους με όραμα και ιδέες...


Cast: Αργύρης Γιαμάλογλου, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Αντωνία Κατσή, Μάτα Κεχαγιά, Γιώργος Λουρωτός, Γιούλη Μακρή, Άγγελος Μπαμπάλας, Μάνος Μπάρτης, Κωνσταντίνος Παλίλης, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Γκόλφω Σταυρακέλη, Θάλεια Τζίμκα.

Created by: Βαρβάρα Βουτσινά, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Αγγελική Δρίτσα, Κάτια Ευστρατίου, Γιάννης Κιρλής, Πάρης Κλαρνέτατζης, Άννα Κοντονίκα, Ελίνα Λαγουδάκη, Εύη Μαραγκουδάκη, Μάνος Μπάρτης, Νεκτάριος Μπουτεράκος, Κωνσταντίνος Παλίλης, Ελένη Πέτσα, Φαίη Ρουμελιώτη, Χρήστος Χαρακόπουλος.

Music: Γιάννης Μιχαήλ

Montage: Παναγιώτης Καποδίστριας

Special thanks: Αντιγόνη Πόμμερ

Produced by: εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Directed by: Παναγιώτης Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου